Rólunk mondták

„A legjobb probiotikum ami a kereskedelemben kapható. Itt nem a reklámot fizeti ki a fogyasztó, hanem a termék minőségét.”

„Megbízhatóak, nagyon gyorsan postáznak, mindig a rendelt terméket kaptam.”

„Kedves, készséges ügyfélszolgálat!; Jó minőség, profi csapat.”

„Szenzációs termék!”

„A termék segítségével rendbejött a bélműködésem.”

„A legjobb készítmény , mindenkinek ajánlani tudom . Szuper készítmény,- szuper , segítőkész csapat!”

„Megbízható, könnyen elérhető, fogyasztó barát.”

„Orvosom ajánlására szedtem a ProGastro 825-öt. Krónikus vastagbél gyulladás betegségem van, a betegség fellobbanásakor a termék szedése sokat segített, természetesen a gyógyszer mellett. Hírlevélre feliratkozottként értesítéseket kapok az akciókról és érdekes információkat is kapok egészségmegőrzés témában.”

„Nagyon készséges, segítőkész csapat forgalmazza, köszönet Nekik!”

„A bélflóra helyreállító termékek közül a ProGastrot kedvelem leginkább.”

„Nagyon sok éven át rendszeresen szedem(szünetekkel) és a legfőbb bélproblémámat (IBS)segíti megoldani, akkor még nem de most már a gasztroenterológus orvosom is javasolja.”

„A készítményeik rendszeres vásárlója vagyok. Tetszik, hogy interneten rendelve elég sok pénzt megspórolhatok. Egy évben többször van akció, ezekre érdemes figyelni. A Hírlevelüket rendszeresen olvasom, hasznosak, érdekesek. A netes rendelés egyszerű, átlátható, munkatársaik kedvesek, készségesek, udvariasak. Terméküket sokaknak ajánlottam már, olyan felnőtteknek és gyerekeknek is ez volt az egyetlen segítség, akik hetek óta tartó hasmenéses állapotukat sehogy nem tudták gyógykezelni. A termékek mindig hatásosak voltak.”

„A legjobb probiotikum!!!! Nincs versenytársa”

„Több probiotikumot kipróbáltam de ez a készítmény volt a leghatásosabb.”

„Gyógyszeres kezelés után, fertőzés után gyorsan és hatékonyan normalizálja a helyzetet.”

„Mindenkinek csak ajánlani tudom bármelyik terméket. A vizsgaidőszak alatt a lányom Startot szedett, nem volt olyan kimerült. A családban a kisgyerekek a Kid -et kapják kúraszerűen. Lényegesen kevesebbet hiányoztak az elmúlt évben az oviból!”

„Abszolút pozitív. Gyerekemnek ajánlotta allergiavizsgálaton a doktornő, hogy mivel császáros volt a gyerkőc, így a megfelelő bélflórája hiányzik. 2-3 havi kúrával helyre raktuk és ha évente elő is jön, akkor is elég 1 havi kúra. Mindenkinek ajánlom.”

Köszönjük szépen !