Rólunk

A család a márka mögött

ProGastro története röviden

Családi vállalkozásunkat 2004-ben indítottuk, hogy olyan termékeket forgalmazzunk, melyek segítik az egészséges életmód megalapozását. Nagy szükségét éreztük egy megfelelő táplálékkiegészítőnek, amit jó szívvel ajánlhatunk. Ekkor találkoztunk egy elismert holland gyártóval, a Winclove BV csapatával. Látva professzionális hozzáállásukat és széleskörű tapasztalatukat e téren, nem volt kérdés, hogy termékük lesz a megfelelő számunkra, a magas elvárásainkhoz. Kínálatunkat nagy gonddal válogatjuk össze, több év tapasztalatával a hátunk mögött, bátran ajánljuk őket.
Szeretnénk továbbra is a minőséget képviselni a piacon, mind a készítményeinket, mind a kiszolgálást illetően.

Családunk

A ProGastro egy családi vállalkozás. Melyben az egymás iránt tanusított klasszikus értékek, mint tisztelet és szeretet, alapját képezik a közös munkának is. Ezzel és, hogy azon szerencsés családok közé tartozunk, ahol mindenki valami másban jó, stabil, megbízható, emaptikus céget alkotunk a ProGastro név mögött.

Célkitűzésünk

Fontos számunkra, hogy termékpalettánk egyedülálló minőséget jelentsen a hazai piacon, a legkorszerűbb előállítással, csomagolásban. Azért, hogy minden napjukat jobbá tegyük azoknak, akik ezt felismerve minket választanak.

Irányelveink

A ProGastro márka egyet jelent a minőséggel, megbízhatósággal, vásárlóközpontúsággal.
Kiváló termékek, állandó színvonal, a vásárlóink maximális kiszolgálása. Másképp el sem tudjuk képzelni működésünket

Tanusítványaink

A minőség és a biztonság számunkra az első. Ennek biztosításáért mindent megteszünk, legyen szó folyamatos tájékozódásról, naprakész tudásról, tesztekről, vizsgálatokról vagy ellenőrzésekről. Mint orvosok, eskünk kötelez, hogy mindig a beteg érdekeit tartsuk szem előtt.

Csapatunk

Mára nem csak a vérszerinti családtagok dolgoznak velünk. Hanem olyan kollégákkal is kiegészültünk, akiket mentalitásuk, belső értékeik és persze szakmai felkészültségük alapján fogadtunk a ProGastro családba. A színvonalas működésünket, mindennapjainkat már el sem tudjuk képzelni nélkülük.

Dr. Demeter Anna
Ügyvezető igazgató

demeter.anna@progastro.hu

Dr. Pelle Judit
Szakmai vezető

pelle.judit@progastro.hu

Demeter-Scheftsik Laura
PR & marketing vezető

scheftsik.laura@progastro.hu