Emésztést segítő teakeverékek a ProGastro-nál

Megérkeztek új, magyar kézműves Gyógynövényes Teakeverékek, melyek a leggyakoribb emésztési panaszokra nyújtanak kiegészítő megoldást. Próbáld ki a ProGastro új termékcsaládját!

Emésztést segítő teakeverékek a ProGastro-nál

Teáink a legnagyobb gondviseléssel lettek kiválasztva. Ötletük a karantén ideje alatt született, amíg a négy fal között azon gondolkodtunk, hogyan tudnánk vásárlóink emésztését még szélesebb körben óvni és gyógyítani. Hosszú hónapok közös munkájával teszteltük ki azokat a teakeverékeket, melyek a tőlünk megszokott minőségben támogatják az emésztést.

 

Célunk az volt, hogy a magas minőségű élőflórás készítményeink mellé tudjunk nyújtani kiegészítő termékeket vásárlóink számára. Hiszünk a természetes alapanyagokból előállított termékek tiszta, megbízható hatásában.

 

4 ProGastro TEA BOX teakeverékkel indítottuk el ezt az új termékcsaládot, melyből 3 tea a vásárlóink által említett leggyakoribb emésztéssel kapcsolatos panaszra nyújthat kiegészítő megoldást. A +1 teánk pedig egy 7 összetevőből álló immunerősítő tea, melyet a karantén időszaka ihletett.

 

Teáink mindegyike adalékoktól és aromáktól mentes magyar, kézműves termék. Imádtuk az alkotás minden percét és bízunk benne, hogy Ti is is megszeretik majd őket.

Vissza

Vigyázunk egészségedre

A tested egyszerre lehet kikezdhetetlen pajzsod vagy titkos gyenge pontod. A világ amelyben élünk, az élet, amelyet választunk nem mindig szolgálja egészségünk.
A ProGastro érti ezt. Mi alapjaiban támogatjuk szervezetedet minden nap.

Facebook
Instagram
YouTube
Hírlevél
LinkedIn
Orvos válaszol