PROGASTRO A MÁRKA

ProGastro a márka

 

A ProGastro Kft. 2004-ben alakult, a holland Winclove BV. termékeinek magyarországi kizárólagos forgalmazójaként.A Winclove BV. (www.winclove.com) már 25 éve foglalkozik probiotikus termékek fejlesztésével és gyártásával. Kutatásaikat szoros együttműködésben végzik több európai egyetemmel. A gyártó cég nagyon fontosnak találja, hogy készítményeik hatékonysága tudományosan megalapozott legyen, a készítmények vizsgálatokkal igazoltan biztonságosak és stabilak. A gyártás megfelel a nemzetközi követelményeknek . A Winclove Bio Industries kutatásait rendszeresen nemzetközi szaklapokban publikálja.

 

A ProGastro Kft. hozzájárul vásárlói egészségének fenntartásához, azáltal, hogy prémium minőségű, egyedülálló technológiával készült termékeket forgalmaz.

 

Továbbá nagy hangsúlyt fektet a betegek és az orvosok magas szintű tájékoztatására. Hiszünk abban, hogy a folyamatos edukációval hozzájárulunk az egészség megtartásához.

 

Magyarországon jelenleg 4 különböző összetételű terméket forgalmazunk:

 

Amit a ProGastro termékekről tudni érdemes:

 

  • 1. Elismert holland gyártó

A ProGastro készítményeket egy nemzetközileg elismert holland cég, a Winclove BV gyártja , akik több mint 20 éve foglalkoznak probiotikum kutatással és gyártással. Együtt dolgoznak több neves egyetemmel, ahol klinikai vizsgálatokkal igazolják kutatási eredményeiket.

 

  • 2. Többféle baktérium

A különböző baktériumok egymás hatását erősítik, vannak olyan funkciók, melyek csak egy másik jótékony baktérium jelenlétében tudnak igazán érvényesülni. A baktériumok összetételétől függ számos “hatékonysági” tényező, melyeket a jó minőségű készítmények gyártásánál figyelembe vesznek.

  • 3. ProbioAct™ technológia

A ProGastro készítmények mindegyike az egyedülálló ProbioAct™ technológiával készül, amely biztosítja a baktériumok élettartamát és számát a gyártástól számított 2 évig, valamint a túlélésüket a gyomor-bélrendszer károsító hatásaival szemben. A ProbioAct™ technológiának köszönhetően a baktériumok élő, aktív formában tudnak a vastagbélbe kerülni.

 

  • 4. Por kiszerelés

A Progastro termékek por formában kaphatók. Por formájában több védőanyag jut be, mint kapszulában. A szárított baktériumoknak folyadékra van szükségük, hogy aktívak legyenek, és ez a ProGastro készítmények esetében már a pohárban megtörténik.

 

Tanúsítványaink: